Τα κοσμήματα μας αποστέλλονται στο χώρο σας, μέσω courier, ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σε οκτώ εργάσιμες μέρες από τη στιγμή που γίνεται η παραγγελία, σε συσκευασία δώρου. Τα κοσμήματα μας είναι χειροποίητα και απαιτείται χρόνος για την κατασκευή τους, εκτός και αν ο κωδικός που ζητήσετε υπάρχει έτοιμος, τότε ο χρόνος αποστολής μειώνεται στις τρεις εργάσιμες μέρες. Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας email για να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα του προιόντος που σας ενδιαφέρει. Το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ για παραγγελίες εώς 50 ευρώ και δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ. 
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χλμ από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση παράδοσης.
Παρακαλώ σημειώστε τα παρακάτω:
Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από την στιγμή που έχει φύγει από την εταιρεία μας.
Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατάτην παράδοση τους.
Σε περίπτωση που ο courier δεν σας βρει στην διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 8.00 μ.μ. (εξαρτάται την περιοχή παράδοσης)
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, επιλέξτε το στην σελίδα παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα.
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εργαστήριο μας Πλατεία Καρύτση 2 4ος όροφος Σύνταγμα χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.
Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στο τηλέφωνο 6976815963 και στο mail  kosmimataepiroi@gmail.com

ΕΠΙΣΤΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προιόντα που αγοράζετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους :
1) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.kosmimata epiroi.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προιόντα ή προιόντα κακής και ελλατωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη παραγγελίας, στην αποστολή, κατεστραμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) 
2) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πραγματικό ελλάτωμα στο προιόν το οποίο καλύπτεται απ τη εγγύηση του προιόντος.

Στη περίπτωση ελλατωματικού προιόντος μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση αφού πρώτα συνενοηθείτε με εμάς. Επικοινωνήστε την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω email kosmimataepiroi@gmail.com ή στο τηλεφωνο  6976815963

Σε κάθε περίπτωση για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των τριών (3) ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προιόν προς αντικατάσταση-επισκευή απαραίτητα να συνοδεύεται με την προτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προιόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθησαν απο τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προιόν και να είναι στην αρχική της κατάσταση.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 3 ημερών τότε το www. epiroi.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Η επιστροφή των προιόντων γίνεται στη διεύθυνση του εργαστηρίου μας Πλατεία Καρύτση 2  4ος όροφος.